UFC Vegas 25 odds: gokgids voor ‘Reyes vs Prochazka’

Home » UFC Vegas 25 odds: gokgids voor ‘Reyes vs Prochazka’

UFC zet zijn schema voor live-evenementen op 1 mei voort met de door Dominick Reyes vs. Jiri Prochazka geleide vechtkaart uit Las Vegas, beschikbaar om RECHTS HIER te streamen – mis geen enkele seconde van face-punching-actie!

Wat ging er mis bij UFC 261? God, dat was frustrerend! Zelfs als we de voet van Jimmy Crute aanvaarden die zijwaarts ging na één trap en Rongzhu zich pas herinnerde hoe hij moest vechten toen de derde ronde begon, zouden we winst hebben behaald als de juryleden Stefan Sekulic zijn verdiende overwinning hadden gegeven. Helaas telt alleen het scorebord … en dat is weer een verlies.

X Factor! Enkele UFC Vegas 25-hoofdkaartvoorspellingen

UFC Vegas 25 kansen voor de undercard:
Luana Pinheiro (-160) tegen Randa Markos (+140)
Gabriel Benitez (-190) tegen Jonathan Pearce (+165)
Kai Kamaka III (-155) vs. TJ Brown (+135)
Loma Lookboonmee (-400) tegen Sam Hughes (+325)
Luke Sanders (-145) tegen Felipe Colares (+125)
Andread Michailidis (-245) vs. KB Bhullar (+205)

Hoe graag ik Gabriel Benitez ook zie vechten, zijn neiging om voorop te lopen met trappen en terug in het hek te komen, laat hem theoretisch open voor takedowns, en Pearce heeft de vaardigheden en duurzaamheid om daarvan te profiteren. “JSP” kan absoluut verstikkend zijn met zijn takedown-aanval en grondspel, die in combinatie met zijn solide gastank hem steeds gevaarlijker maken naarmate het gevecht vordert. Ik vind het leuk dat hij “Moggly” vroeg naar beneden sleept en zich een weg baant naar de overwinning, dus reken erop.

kwetsbaar

Ik zal niet ontkennen dat Brown me echt heeft teleurgesteld op de Octagon, maar tegelijkertijd heeft hij de exacte tools om de meest recente nederlaag van Kai Kamaka III na te bootsen. De eerder genoemde Pearce gebruikte meedogenloze takedowns om Kamaka’s verdachte gastank leeg te maken en hem op de mat te overweldigen, wat de worstelende Brown in theorie ook kan doen. Kortom, Brown is kwetsbaar, dus gok niet veel; hij is echter een investering waard.

Ja, Bhullar kreeg een pak slaag tijdens zijn UFC-debuut, maar ook tegenstander Andreas Michailidis. Bhullar heeft aanzienlijke lengte en bereikt voordelen, vecht uit een beter kamp en heeft de cardio om vijf ronden te spelen, terwijl Michailidis meestal na twee ronden klaar is.

Het is in ieder geval het proberen waard.

UFC Vegas 25 kansen voor de hoofdkaart:
Jiri Prochazka (-130) tegen Dominick Reyes (+110)
Giga Chikadze (-150) vs. Cub Swanson (+130)
Ion Cutelaba (-130) tegen Dustin Jacoby (+110)
Sean Strickland (-255) tegen Krzysztof Jotko (+215)
Merab Dvalishvili (-255) tegen Cody Stamann (+215)
Poliana Botelho (-245) tegen Luana Carolina (+205)

Gedachten: de lijn van Giga Chikadze is de laatste tijd veel, veel aantrekkelijker geworden, en er is ook waarde in Jiri Prochazka, Sean Strickland en Merab Dvalishvili.

Welp Swanson heeft duidelijk nog iets in de tank na het verslaan van Kron Gracie en Daniel Pineda, maar Giga is helemaal verkeerd voor hem, met een hoogte van 10 cm en bereikt voordelen die samengaan met zijn algehele technische opvallende superioriteit. Hoewel Swanson wat onderschat offensief worstelen heeft, is de vernietigingsverdediging van Chikadze aanzienlijk verbeterd sinds zijn aankomst in de Octagon, en zijn afstandsbeheer maakt het buitengewoon onwaarschijnlijk dat Swanson de band kan krijgen die hij nodig zou hebben om het naar de grond te brengen. Ga groot op de Georgian.

TKO verlies

Naast zijn overduidelijke kracht, wat Prochazka zo gevaarlijk maakt, is dat hij een Light Heavyweight is met de benzinetank van een Featherweight. De man wordt gewoon niet moe, maar zoals we hebben gezien, doet Dominick Reyes dat zeker. Welke technische voordelen Reyes ook heeft, wordt betwist door Prochazka’s duurzaamheid en cardio, en Reyes heeft het extra ongeluk dat hij een vertrouwenwekkend TKO-verlies lijdt. Prochazka zal hem laat overweldigen, dus wed dienovereenkomstig.

Zowel Strickland als Dvalishvili zijn stilistische nachtmerries voor hun respectievelijke tegenstanders. Krzysztof Jotko vertrouwt op stijf, eenvoudig boksen en functioneel worstelen, die hem geen van beiden goed doen tegen een veel betere aanvaller met een krachtige takedown-verdediging. Cody Stamann is ondertussen minstens één keer uitgeschakeld in zes van zijn acht Octagon-optredens, wat in feite bloed in het water is voor Dvalishvili’s bizarre takedown-aanval.