Rob Font vs. Cody Garbrandt is het belangrijkste evenement tijdens de UFC Fight Night-weddenschappen op zaterdag 22 mei in de UFC Apex in Las Vegas.

Dit wordt een knaller en zou kunnen dienen als een titelverwijderaar met de voormalige bantamgewichtkampioen Garbrandt die probeert terug te keren naar de top, en Font die zijn eerste kans op de riem wil verdienen.

Oddsmakers verwachten een hecht gevecht met UFC-goklijnen die Font installeren als een favoriet van -128 terwijl Garbrandt op +104 staat.

We brengen je onze beste gratis Font vs. Garbrandt-keuzes en voorspellingen voor UFC Fight Night op 22 mei.

Font vs Garbrandt vechtkansen

Method van winnenRob FontCody Garbrandt
Win Outright-128+104
Win by KO/TKO+180+195
Win by Points+550+440
Win by Submission+1,000+3,400
Draw+5,000+5,000

Font vs Garbrandt gokvoorbeeld

Font doet mee aan dit gevecht omdat de nr. 3-gerangschikte bantamgewicht-mededinger een knock-out overwinning behaalt op Marlon Moraes in december, wat hem een Performance of the Night-bonus opleverde.

De 33-jarige heeft drie gevechten op rij gewonnen en staat 8-3 in de UFC met zes overwinningen binnen de afstand. Font is een erg goede technische kickbokser met een hoge output en power.

Garbrandt is nr. 4 in de bantamgewichtranglijst en behaalt afgelopen juni een tweede ronde overwinning op Raphael Assunção. Die overwinning stelde Garbrandt in staat om een verliesreeks van drie gevechten te maken, wat de enige nederlagen op zijn cv zijn.

De 29-jarige begon zijn carrière met een perfect record van 11-0 en versloeg Dominick Cruz om de titel van 135 pond te claimen in 2016. Garbrandt heeft een aantal van de beste boksers in de divisie en combineert dat met uitstekende snelheid, cardio en knock-out vermogen.

Font vs Garbrandt tale of the tape

Rob Font Cody Garbrandt
33Age29
5-foot-8Height5-foot-8
136 lbsWeight135 lbs
71.5 inchesReach65 inches
18-4-0 (8 KO)Record12-3-0 (10 KO)

Font vs Garbrandt UFC-voorspellingen en weddenschappen

VOORSPELLING: Font om te winnen (-128) – Garbrandt behaalt een indrukwekkende knock-out overwinning, maar Font is een veel gevaarlijkere vechter dan de 38-jarige Assunção.

Garbrandt heeft simpelweg de magie van die kampioensprestatie tegen Cruz, die 54 maanden geleden plaatsvond, niet heroverd, en hij heeft te maken gehad met de aanhoudende gevolgen van een gevecht met COVID-19.

Garbrandt was simpelweg te treffend in zijn recente nederlagen en dat is slecht nieuws tegen een spits als Font die volume combineert met precisie.

Font heeft ook een bereikvoordeel van 15 cm en kan van binnen en van buiten vechten, wat hem een ​​voorsprong zou kunnen geven in wat een stand-up gevecht zou moeten zijn.

UFC Fight Night Odds voor 22 mei

VOORSPELLING: Lettertype om te winnen door KO / TKO – Garbrandt is een uitstekende bokser met explosieve kracht, maar hij gooit vaak de verdediging uit het raam als hij in de aanval gaat. Zijn kin is zeker twijfelachtig na drie opeenvolgende verliezen door TKO en hoewel hij meer afgemeten was in zijn aanpak tegen Assunção, zou hij kunnen terugkeren naar die vechtstijl zodra Font begint te landen.

Font kan zeker kraken, zoals we hebben gezien in zijn vorige TKO-overwinning tegen Moraes, evenals knock-outs op Thomas Almeida en Matt Schnell.

VOORSPELLING: Totaal aantal rondes onder 3,5 (-115) – Ongeacht wie de overwinning behaalt, we zien dit gevecht niet eens in de buurt komen van de volledige vijf geplande rondes.

Zeven van Garbrandt’s laatste acht UFC-gevechten eindigden voor het einde van de tweede ronde. Ondertussen eindigden vijf van de acht vorige periodes van Font binnen de eerste 10 minuten. Doe de Under 3.5 rondes