UFC 261 Wedden, preview, kansen en voorspellingen: 3 titels op het spel

Home » UFC 261 Wedden, preview, kansen en voorspellingen: 3 titels op het spel

De UFC-kaart van dit weekend zal iets bevatten dat we maar een paar keer in de geschiedenis van de organisatie hebben gezien; drie titelgevechten. Het hoofdevenement zal een herkansing bevatten om de weltergewichttitel tussen Kamaru Usman en Jorge Masvidal.

Het hoofdevenement zal een herkansing bevatten om de weltergewicht titel tussen Kamaru Usman en Jorge Masvidal. De andere twee titelgevechten bevatten de gewichtsklassen van de vrouwen, terwijl Valentina Shevchenko zal proberen haar vlieggewichttitel te verdedigen tegen Jessica Andrade, terwijl Weili Zhang het zal opnemen tegen voormalig kampioen Rose Namajunas voor de strogewichtgordel in het co-main event.

UFC 261-evenementdetails:

Evenement: UFC 261
Datum: zaterdag 24 april 2021
Tijd: Early Prelims (18:00 ET), Prelims (20:00 ET), Main Card (22:00 ET)
Locatie: VyStar Veterans Memorial Arena
Locatie: Jacksonville, Florida
Alle vermelde kansen zijn per FanDuel Sportsbook.

Kamaru Usman vs Jorge Masvidal Wedden Preview

Ondanks dat hij alle vijf ronden verloor van Kamaru Usman toen de twee vechters elkaar ontmoetten in de achthoek afgelopen zomer, is Jorge Masvidal erin geslaagd om een ​​rematch met de Nigeriaanse kampioen veilig te stellen, ondanks dat hij sinds de nederlaag niet meer deelnam. Usman sloeg Masvidal uit in het eerste gevecht 263-88 en 94-66 toen hij keek naar strikt significante stoten Usman verzekerde ook vijf takedowns en had 16 minuten en 38 seconden controle over de wedstrijd.

Masvidal-gelovigen zullen het feit noemen dat hij een kort trainingskamp had voorafgaand aan hun eerste gevecht, maar veel vechtfans zouden beweren dat dit slechts een vreselijke stilistische match is voor “Gamebred”. Hij sloot af als een +190 underdog in het oorspronkelijke gevecht.

Kamaru Usman vs Jorge Masvidal Kansen en beste weddenschappen

Kamaru Usman:

Moneyline: -390
KO / TKO: +280
Punten: -120
Inzending: +1600
Jorge Masvidal:

Moneyline: +310
KO / TKO: +440
Punten: +1500
Inzending: +2300

Beste weddenschap: Kamaru Usman via KO / TKO +280

Niemand wil het sap van een favoriet van -400 eten, tenzij je een high roller bent, dus waarom zou je niet een beetje agressief worden? Het eerste gevecht eindigde in een beslissing maar vergis je daar niet in, Kamaru Usman kan tegenstanders wegsturen. Zoek niet verder dan zijn meest recente overwinning die hij behaalde via TKO tegen Gilbert Burns bij UFC 258 in februari. In feite zijn acht van zijn achttien overwinningen als prof tot stand gekomen via stoten. Dat betekent dat we een fantastische waarde krijgen van +280 voor hem om op deze manier op zaterdagavond te winnen.

Weili Zhang vs Rose Namajunas Wedden Preview

De voormalige kampioen van de Strawweight-divisie zal proberen haar titel terug te winnen als ze het opneemt tegen de huidige kampioen Weili Zhang. Zhang komt van misschien wel het grootste vrouwelijke gevecht in de geschiedenis van de promotie in maart 2020, toen ze een split decision won tegen Joanna Jędrzejczyk. Zhang heeft 21 opeenvolgende gevechten gewonnen met het enige verlies van haar professionele carrière in haar allereerste gevecht in de Chinese MMA League. Ze is 5-0 in haar UFC-carrière en twee van die vijf overwinningen kwamen via de finish.

Namajunas, die slechts één keer per jaar heeft gevochten sinds 2018, wreekte haar verlies tegen Jessica Andrade afgelopen zomer toen ze haar versloeg via split decision. Ze zal proberen haar riem terug te vorderen die ze in mei 2019 verloor van Andrade. Namajunas is 2-0 in haar UFC-carrière als ze de underdog voor weddenschappen is.

Weili Zhang vs Rose Namajunas Kansen en beste weddenschappen

Weili Zhang:

Moneyline: -210
KO / TKO: +260
Punten: +155
Inzending: +1300
Rose Namajunas:

Moneyline: +176
KO / TKO: +650
Punten: +500
Inzending: +700
Vind meer gokmarkten op FanDuel Sportsbook.

Beste weddenschap: vechten gaat NIET door tot einde -106

Van beide vrouwen is bekend dat ze gevechten hebben beëindigd tijdens hun UFC-carrière, vooral in hun recente periodes. Terwijl Zhangs laatste gevecht tegen Jędrzejczyk tot een besluit kwam, is het een wonder dat het gevecht niet werd gestopt, aangezien beide vrouwen meerdere keren werden geschud en Jędrzejczyk een hematoom op haar voorhoofd had ter grootte van een honkbal. Zhang heeft het vermogen om het gevecht zowel op haar voeten als op de grond af te maken, terwijl ze in 2018 een overwinning op Jessica Aguilar behaalde.

Van Rose Namajunas is ook bekend dat ze betrokken was bij gevechten die eindigden via een onderbreking. Drie van haar laatste vijf gevechten in de achthoek werden beslist voor de laatste bel, waaronder een indrukwekkende TKO-overwinning op Zhang’s laatste tegenstander, Joanna Jędrzejczyk.

Weili Zhang haalt gemiddeld een verbazingwekkende 6,38 significante slagen per minuut, terwijl Namajunas gemiddeld 4,13 significante slagen per minuut haalt, dus je kunt er zeker van zijn dat deze dames op zaterdagavond zullen neergooien.

Valentina Shevchenko vs Jessica Andrade Wedden Preview

Valentina Shevchenko zal voor de vijfde keer proberen haar vlieggewichttitel te verdedigen als ze het opneemt tegen voormalig strogewichtkampioen Jessica Andrade en ze is een grote favoriet om precies dat te doen. Shevchenko moet nog verliezen van een tegenstander in de UFC die Amanda Nunes niet heet en ze begint zaterdagavond aan een winstreak van zes gevechten.

3 Replies to “UFC 261 Wedden, preview, kansen en voorspellingen: 3 titels op het spel”

  • […] De UFC was niet anders, maar het was de eerste die op 9 mei weer in actie kwam met UFC 249 in de VyStar Veterans Memorial Arena, zij het zonder […]

  • […] Gerben rapporteerde de deponeringen en onthulde dat de UFC heeft geprobeerd de term ‘UFC’ te handelsmerken in relatie tot cryptocurrency en niet-vervangbare tokens (NFT). Zowel […]

  • […] UFC zet zijn schema voor live-evenementen op 1 mei voort met de door Dominick Reyes vs. Jiri Prochazka geleide vechtkaart uit Las Vegas, beschikbaar om RECHTS HIER te streamen – mis geen enkele seconde van face-punching-actie!Wat ging er mis bij UFC 261? God, dat was frustrerend! Zelfs als we de voet van Jimmy Crute aanvaarden die zijwaarts ging na één trap en Rongzhu zich pas herinnerde hoe hij moest vechten toen de derde ronde begon, zouden we winst hebben behaald als de juryleden Stefan Sekulic zijn verdiende overwinning hadden gegeven. Helaas telt alleen het scorebord … en dat is weer een verlies. […]