Hierbij een aantal favoriete gratis te spelen voetbalvoorspelling games an Apps die je kunt uitproberen. Sky Sports Soccer Saturday heeft aan het begin van dit seizoen misschien een facelift ondergaan, maar het voorspellingsspel Super 6 blijft de grootste gratis te spelen gok promotie in de branche.

Met letterlijk miljoenen spelers heb je ons waarschijnlijk niet nodig om je te vertellen wat Sky Bet’s Super 6 is, maar heb je een van de alternatieve gratis gok spellen geprobeerd? Iedereen houdt van een gratis weddenschap en dat is in wezen waar deze voorspellingsspellen op neerkomen, dus haal het meeste uit je gratis hits elk weekend terwijl we de beste van de rest uitkiezen.

1-2-Free – Ladbrokes

Ik speelde dit spel vorig seizoen bijna elke week en hoewel ik nooit de jackpot van £ 100 won, slaagde ik erin om veel gratis weddenschappen te verzamelen van mijn inspanningen. De game kan niet eenvoudiger zijn – Ladbrokes selecteert drie opvallende games uit het voetbalweekend en je raadt de score in elke game. Het is een soort mini-Super 6, hoewel de kans om daadwerkelijk iets te winnen veel groter is. Je hebt drie correcte scores nodig om £ 100 aan opneembaar geld op je account te krijgen, maar met twee correcte scores krijg je een gratis weddenschap van £ 5 en met één juiste score krijg je een gratis weddenschap van £ 1 om mee te spelen. In de loop van het seizoen zul je misschien verrast zijn door het aantal gratis weddenschappen dat je verzamelt, en als je ze verstandig investeert, kun je ze omzetten in opneembaar geld.

Free of 4 – William Hill

Als je een Schotse en Engelse voetballenexpert bent, dan is dit de game voor jou. Maar zelfs als je je Forfars niet kent van je Forest Greens, is het nog steeds de moeite waard! William Hill’s Free of 4 geeft je de mogelijkheid om zes games te kiezen waarvan je denkt dat ze drie of vier goals zullen opleveren. Als je alle zes krijgt, win je acht gratis weddenschappen van £ 25, dat is £ 200 aan gratis weddenschappen! Als het je lukt om kwellend dichtbij te komen met vijf van de zes, wordt je beloond met een gratis weddenschap van £ 5, terwijl je met vier van de zes correcte voorspellingen een gratis weddenschap van £ 1 krijgt. Het nadeel is dat William Hill de neiging heeft om de beschikbare spellen te beperken tot obscure wedstrijden, zoals de Schotse lagere competities. Er is echter een handige geluksdip-tool voor degenen die niet de moeite kunnen nemen om hun onderzoek te doen. Deze wedstrijd is gepland voor 21 mei 2021.

Correct4 – Koraal

Ik heb de jackpot misschien niet gewonnen in 1-2-Free, maar ik ben erin geslaagd om de grootste prijs (£ 50 cash) in Coral’s Correct4-spel niet één maar twee keer te winnen! In deze game worden je vier weddenschapgerelateerde vragen gesteld over één belangrijke game die in het weekend plaatsvindt, meestal een Premier League- of FA Cup-ontmoeting. De vragen zijn typisch in de trant van resultaat of winnende marge, eerste scorer, aantal kaarten en aantal hoekschoppen. Je hoeft niet perfect te zijn, aangezien Coral spelers meerkeuzevragen biedt met gegroepeerde opties, zodat je kunt raden dat de eerste scorer bijvoorbeeld ‘Mahrez of De Bruyne’ zal zijn. De eerste keer dat ik hiermee £ 50 won met vier goede antwoorden, was de derby van Merseyside van vorig seizoen in Goodison Park, waar overal 0-0 op stond! Als je drie van de vier goed hebt, krijg je een gratis weddenschap van £ 2 en een gratis weddenschap van £ 1 voor twee goede antwoorden. Een scheur waard!

Million Pound Picks – Grosvenor Sport

Toegegeven, bookmakers gaan geen jackpots van £ 1 miljoen uitdelen zonder dat klanten iets opmerkelijks neerzetten – en het correct kiezen van 10/10 eerste doelpuntenmakers zou niets minder dan een wonder zijn – maar het mooie van dit spel is dat gebruikers worden beloond voor goede inspanningen . Zoals gezegd, kunnen klanten van Grosvenor Sport met dit gratis spel elk weekend van het seizoen de eerste doelpuntenmaker raden in 10 geselecteerde spellen naar keuze van de bookmakers. Als je alle 10 goed hebt (je zult het niet doen!), Dan ben je een miljonair, maar als je er minstens drie krijgt (misschien wel!), Dan word je beloond met een gratis inzet van £ 10. Beter nog, ervan uitgaande dat de jackpot niet wordt gewonnen, wint de speler met de beste inspanning van de week elke week een geldprijs van £ 2.000, die wordt gedeeld met andere gebruikers als er een gelijkspel is. Als je goed bent in het kiezen van eerste doelpuntenmakers, kun je het minimum van 3/10 verdienen voor een gratis £ 10, meerdere keren gedurende het seizoen.

Scratch of The Day – William Hill

Voor de beste gebruikerservaring kan dit spel met een slimme naam het beste worden gespeeld in de William Hill-app voor mobiel wedden of in de mobiele browser. De game zelf heeft een klein voordeel ten opzichte van de andere gratis gokspellen op deze lijst, omdat deze elke dag tussen de aangegeven periodes kan worden gespeeld. Geïnspireerd door het eeuwenoude gokmedium van krasloten, krijgt elke klant één kraslot per dag, met verschillende beloningen elke keer dat je de hand onthult die je hebt gedeeld. Je zou kunnen eindigen met niets, maar je zou net zo goed kunnen eindigen met een gratis weddenschap, of op zijn minst de belofte van een gratis weddenschap als een bepaald resultaat zich voordoet in een aankomend spel. De meeste prijzen zijn echter eigenlijk aanbiedingen waarbij je je moet inschrijven en een weddenschap moet plaatsen, maar je weet het niet tenzij je het eens probeert, dus maak er een gewoonte van om elke dag op William Hill te krabben en begin die gratis te verzamelen. weddenschappen. Houd er echter rekening mee dat als u niet vaak met William Hill wedt en een rekeningsaldo van nul hebt, ze u mogelijk binnenkort verhinderen dit spel te spelen.

Up For 8 – 888Sport

Up For 8, geïntroduceerd voor het voetbalseizoen 2020/21, biedt 888 klanten de mogelijkheid om zonder risico veel te winnen. Het correct voorspellen van acht correcte resultaten is moeilijker dan het klinkt, maar bij uw eerste twee inspanningen in dit wekelijkse spel wordt u beloond met een gratis weddenschap van £ 1 voor elke uitkomst die u goed noemt. Dat is een vrij goede stimulans om aan de slag te gaan – en als je regelmatig met 888 wedt, is er nog meer reden om te spelen, want een wekelijkse inzet van £ 25 (met een quotering van 1/2 of meer) betekent dat je nog steeds in aanmerking komt voor de gratis weddenschaptokens. zelfs na de eerste twee toneelstukken. Wat betreft de jackpot: als je alle acht de resultaten behaalt, deze varieert, en je zou hem uiteindelijk moeten delen met andere spelers. Maar je zou toch een gedeelde jackpot van een gratis hit halen, toch?

4 Score – Betway

Deze is meer voor de ambitieuze gokkers, wat betekent dat het moeilijker is om te winnen, maar daarom een ​​geruststellende jackpot van £ 50.000 heeft. Je hebt deze misschien wel op tv zien adverteren, maar als je er nog niet van op de hoogte bent, is er echt niet veel om je hoofd rond te krijgen. Betway kiest vier voetbalwedstrijden die in het weekend plaatsvinden en je moet de eerste doelpuntenmaker in elke wedstrijd voorspellen. Eenvoudig, maar ongelooflijk moeilijk om uit te voeren. Het enige dat dit spel in de steek laat, is dat er geen gratis weddenschappen zijn om goed te presteren. Een gratis weddenschap voor twee of drie correcte voorspellingen zou de klantervaring verbeteren, maar aangezien het gratis is om te spelen, kunnen we niet teveel klagen!