Amanda Nunes opent als grote gokfavoriet boven Julianna Pena

Amanda Nunes, kampioen bantamgewicht bij UFC-vrouwen, werd een grote favoriet voor haar aanstaande titelverdediging tegen Julianna Pena.

Home » Amanda Nunes opent als grote gokfavoriet boven Julianna Pena

Amanda Nunes, kampioen bantamgewicht bij UFC-vrouwen, werd een grote favoriet voor haar aanstaande titelverdediging tegen Julianna Pena.

Vorige week werd onthuld dat Nunes terug zal gaan naar 135 pond voor haar volgende gevecht en haar titel op het spel zal zetten tegen Pena bij UFC 265, die plaatsvindt op 7 augustus op een nog te bepalen locatie. Pena was buitengewoon luidruchtig in de media over het feit dat ze de titel wilde behalen en in een divisie waar maar heel weinig andere nieuwe kanshebbers zijn, gaf UFC-president Dana White uiteindelijk toe en gaf haar de titel.

Voorvertoning van UFC Fight Night: wie zal de volgende zijn om Amanda Nunes uit te dagen? Nu Nunes vs. Pena officieel is voor UFC 265, hebben de oddsmakers de weddenschappen voor het gevecht vergroot. Het is niet verrassend dat Nunes opende als een grote favoriet .

UFC 265 Kansen

Amanda Nunes -400
Julianna Pena +300

Nunes begon als een favoriet van -400 weddenschappen, wat betekent dat een weddenschap van $ 400 $ 100 zou winnen. Wat Pena betreft, ze opende als een underdog van +300, wat betekent dat een inzet van $ 100 $ 300 zou winnen. Sinds de openingskansen naar buiten kwamen, is er veel geld binnengekomen op Nunes. Ze is nu een favoriet van -800 weddenschappen, terwijl Pena wordt vermeld als een underdog van +500 weddenschappen bij de sportsbooks.

De initiële odds van -400 waren te laag en dat zie je nu aangezien de lijn sindsdien letterlijk is verdubbeld. Hoewel Pena een zeer goede vechter is die de meerderheid van de bantamweights van UFC-vrouwen kan verslaan, is het moeilijk om haar voorbij Nunes te zien komen, die zo ongelooflijk goed afgerond is. Ze behaalt een van haar beste overwinningen tot nu toe in de Octagon toen ze Megan Anderson absoluut vernietigde in de eerste ronde bij UFC 259. Pena zal de worstelvaardigheden hebben om dit gevecht interessant te maken, maar over het algemeen is Nunes de duidelijke favoriet.