Betfred klant wint dikke prijs ondanks verliezen weddenschap

Home » Betfred klant wint dikke prijs ondanks verliezen weddenschap

Bij sportweddenschappen verlies je wat, en win je wat. Hoe zit het met beide tegelijk doen? Laten we eens kijken naar het verhaal van een gelukkige Betfred-klant. Een van de grootste paardenrace-evenementen van het jaar. De Grand National ligt ver achter ons, maar sommige herinneringen zijn nog steeds bij ons gebleven.

Een van de toonaangevende aanbieders van online weddenschappen, Betfred, had in een dag een van de beste promotieaanbiedingen voor het evenement gelanceerd. Gokkers moesten gewoon hun weddenschappen plaatsen om automatisch deel te nemen aan een prijstrekking en kans te maken op een gloednieuwe SUV.

Dik gewonnen

Of je het nu gelooft of niet, we hebben de belangrijkste gevonden. Het verhaal erachter is echter veel boeiender dan de prijs zelf. Jan Weaver, een 55-jarige buschauffeur, die eerder een eenmalige gokker is, besloot haar weddenschap te plaatsen op het wereldberoemde paardenrace-evenement.

Toen ze vier van haar favoriete paarden koos en ze steunde met £ 10, had de dame geen idee dat ze was opgenomen in de prijstrekking. Helaas verloor Jan al haar selecties en liet het gaan. Wat er in de volgende 24 uur gebeurde, was een waar wonder. Het systeem selecteerde de verliezende weddenschap van Jan als de belangrijkste winnaar en beloonde haar met een gloednieuwe Land Rover Evoque ter waarde van £ 53.000.