TOTO
5.0/5

TOTO

Wisselende bonussen Eerst inloggen op je account
De maximale inzet voor online TOTO-spelers tot 24 jaar is €100 per week. Voor spelers van 24 jaar of ouder is dat maximaal €1000 per week. Deze speellimieten zijn afkomstig uit onze vergunning om sportweddenschappen te mogen aanbieden in Nederland.
T&Cs Gelden
Nieuwe spelers

Als geregistreerde speler bij TOTO krijg je regelmatig bonussen toegekend.

*Je moet wel ingelogd zijn om deze bonussen te kunnen claimen.
Home » TOTO

DE TOTO is een van de meest bekende en betrouwbare totalisator in ons land. Sinds jaar en dag spelen er Nederlanders veilig en vertrouwd bij TOTO

Positief
  • Nederlands bedrijf
  • Veilig
  • Vertrouwd
  • Verantwoord spelen
Negatief
  • Beperkte inzet mogelijkheden
  • Ontbreken nog een aantal inzet mogelijkheden

Om mee te spelen bij TOTO moet je eerst een account aanmaken. Daarna kun je inloggen en maak je geld over naar je wallet en kun je direct meespelen.

TOTO stelt zelf limieten vast voor verschillende sporten/competities ter afbakening van de risico’s die zij als bedrijf willen nemen het aanbod. Voor de meest populaire sporten/competities gelden er hogere limieten dan kleinere sporten/competities waar je sneller tegen een limiet aan kunt lopen omdat hier lagere limieten gelden.

Tenslotte is TOTO gerechtigd om op basis van jouw speelgedrag speellimieten vast te stellen die alleen voor jou persoonlijk gelden. Veelal betreft dit het herhaald en/of alleen inzetten op afwijkende quoteringen, het niet naleven van de regels in het TOTO deelnemersreglement, misbruik of fraude ten aanzien van het TOTO-aanbod of om redenen van verantwoorde deelname.

Natuurlijk kun je ook via een van de 2.500 verkooppunten verspreid over Nederland spelen.

TOTO Details

Storting mogelijkheden
Uitbetaling mogelijkheden
Uitbetaling limiet
Licenties
Valuta
Bonussen per inzet
*Bonussen worden toegekend bij inzetten..
5.0
Vertrouwen en eerlijkheid
5.0
Games & Software
5.0
Bonussen en Acties
5.0
Customer Support
5.0 Algemene beoordeling
TOTO
5,0 rating
5.0/5