DraftKings zal gebruik maken van de gepatenteerde SmartCage-technologie van PFL om unieke weddenschappen af ​​te leveren en innovatieve seizoens gestuurde spelmogelijkheden voor fans

DraftKings zal gebruik maken van de gepatenteerde SmartCage-technologie van PFL om unieke weddenschappen af ​​te leveren en innovatieve seizoens gestuurde spelmogelijkheden voor fans

De Professional Fighters League (PFL) heeft vandaag een nieuw, meerjarig partnerschap aangekondigd dat DraftKings Inc. aanwijst als de “Official Sportsbook en Daily Fantasy Partner van de PFL.” Om het seizoen te beginnen, zullen weddenschappen op PFL-gevechten via DraftKings beschikbaar zijn voor fans in het hele land, in afwachting van wettelijke goedkeuringen.

De veelzijdige samenwerking zal MMA, dagelijkse fantasie en fans van sportweddenschappen een werkelijk unieke kijk- en spelervaring geven door gebruik te maken van de gepatenteerde SmartCage-technologie van PFL. PFL is de eerste in vechtsport die realtime gegevens en analyses van vechters vastlegt en distribueert, die in elke uitzending en via de digitale en sociale kanalen van de competitie zijn geïntegreerd en statistieken bevatten zoals stootsnelheid, vechter-tracking, kick-snelheid, hartslag en calorieën. brandwond. Deze gegevens zullen uiteindelijk innovatieve en onderscheidende prop bets mogelijk maken. Fans kunnen bijvoorbeeld een weddenschap plaatsen of een vechter al dan niet een aanval van meer dan 25 MPH zal landen.

Voor de MMA fans

“We zijn verheugd om samen te werken met DraftKings om de sport vooruit te helpen door een eersteklas en unieke gok- en spelervaring te bieden aan de miljoenen gepassioneerde MMA-fans in de VS”, aldus Peter Murray, CEO van de PFL. “ De seizoensindeling van de PFL, gecombineerd met onze gepatenteerde SmartCage-vechtgegevens en -analyses, biedt ongeëvenaarde weddenschappen en spelmogelijkheden. De competitie van MMA is terug met ons seizoensdebuut aanstaande vrijdag 23 april in primetime op ESPN2, ESPN + en ESPN Deportes. “

Als Official Sportsbook en Daily Fantasy Partner van de PFL zullen live odds worden geïntegreerd in elk evenement dat wordt uitgezonden via ESPN-netwerken en streamingplatforms, evenals tijdens PFL’s pre-fight show gepresenteerd door DraftKings en gehost door voormalig college basketballer en ESPN media-persoonlijkheid , Jonathan Coachman, naast voormalig MMA-vechter Ian Parker. Bovendien biedt DraftKings geldprijzen aan in combinatie met PFL-pools die gekoppeld zijn aan het reguliere seizoen, de play-offs en kampioenschapsevenementen van de competitie. Dit aanbod is een uitbreiding op de PFL Championship Pick’Em-game van 2019, die meer dan 30.000 inzendingen opleverde en zes wereldtitelgevechten van miljoenen dollars op oudejaarsavond omvatte.

Verheugd

“We zijn verheugd om onze relatie met de Professional Fighters League voort te zetten als hun eerste officiële gok- en dagelijkse fantasiepartner”, aldus Ezra Kucharz, Chief Business Officer van DraftKings. “MMA is mainstream. De fan is jong, loyaal, gepassioneerd en betrokken, en PFL levert een innovatief product. We kijken ernaar uit om dit groeiende publiek een premium gok- en fantasie-ervaring te bieden in een monumentale samenwerking voor vechtsporten en de game-industrie. “

De logo’s van DraftKings zullen ook in en rond de kooi te zien zijn, en DraftKings heeft de exclusieve rechten om PFL-logo’s en ‘Official Partner’-branding te gebruiken voor advertenties en promoties. Bovendien zullen PFL en DraftKings samenwerken aan exclusieve thema-inhoud op hun sociale en digitale platforms.

Regelgeving

Sinds de oprichting in 2018 heeft Professional Fighters League zich snel gevestigd als het nummer 2 MMA-bedrijf ter wereld. De competitie heeft een enorme YoY-groei doorgemaakt via digitale kanalen – 68% toename van volgers op Instagram, 30% totale publieksgroei via digitale kanalen en een piek in sociale betrokkenheid van 200%.

Met de toevoeging van talent van wereldklasse – van elitevechters tot gevestigde zakenmensen – en samenwerking met toonaangevende merken zoals Anheuser-Busch InBev, GEICO, CarParts.com en Socios, blijft de PFL zijn wereldwijde expansie versnellen. Sportfans uit meer dan 160 landen over de hele wereld kunnen op 23 april in Atlantic City, NJ, afstemmen op de langverwachte terugkeer van de competitie.

De regelgeving voor sportweddenschappen wordt in het hele land nog afgerond en gebruikers hebben alleen toegang tot dit aanbod in staten waar sportweddenschappen legaal zijn.

Over Professional Fighters League

Professional Fighters League (PFL) is de eerste en enige die MMA presenteert in het sportseizoenformaat, waarbij individuele vechters strijden in het reguliere seizoen, de play-offs en het kampioenschap. PFL is de innovatieleider met de PFL SmartCage die kijkers gevechtsanalyses op het scherm en realtime weddenschappen levert. PFL Roster is ongeëvenaard met 25% van zijn vechters gerangschikt in de top 25 in hun gewichtsklasse. Alle PFL 2021 Season-evenementen zijn live in primetime op ESPN2 / ESPN + in de VS (meestal op donderdag), evenals op toonaangevende uitzendingen en streaming-outlets in 160 landen over de hele wereld.