BGaming streeft ernaar om gokautomaten met sportthema naar een hoger niveau van entertainment te brengen! De studio heeft een deal gesloten met World Boxing Council, de meest herkenbare en invloedrijke boksvereniging ter wereld. Een inspirerende samenwerking zal resulteren in een nieuw spel genaamd WBC Ring of Riches!

Als een van de meest emotionele en adembenemende sporten is boksen over de hele wereld enorm populair. WBC heeft veel professionele atleten en fans bij elkaar gebracht. BGaming deelt deze inspiratie ook!

“BGaming is vereerd om samen te werken met WBC, de grote naam in het professionele boksen. Als we terugkijken in de geschiedenis, gaan de grootste gevechten altijd gepaard met de sfeer van de casino’s. Dit is klassiek. En nu iedereen digitaal gaat, is dit het perfecte moment om met een nieuwe klassieker te komen. We zitten al een tijdje in de branche en dit is fascinerend, maar toch uitdagend om sport in een gokspel te introduceren. ”, Zegt Marina Ostrovtsova, directeur van BGaming.

Titel

De komende gokkast zal een knock-outmix zijn van spannende momenten van boksgevechten en pure opwinding van grote winsten. Samen met de mysterieuze jager – het hoofdpersonage van de gokkast – worden spelers meegenomen naar de virtuele boksring en krijgen ze de geweldige kans om beloond te worden met de WBC-titel. Overvloedige functies maken het mogelijk!

Mauricio Sulaimán, WBC President, zegt over de samenwerking met BGaming: “Boksen en iGaming hebben veel meer gemeen dan het lijkt, ik ben erg blij met deze uitstekende alliantie. Deel uitmaken van een enorme entertainmentindustrie is motiverend omdat we verenigd zijn met passie en opwinding. Nu is het tijd om iedereen de kans te geven zich een WBC-kampioen te voelen! We zijn erg verheugd om deel te nemen aan het proces van het maken van een spel dat ongetwijfeld door veel boksliefhebbers zal worden gewaardeerd. “